Sau pași simplu de scris, dar greu de pus în practică despre cum putem să fim mai deschiși și mai aproape de ceea ce contează.dragoste neconditionata

    • Poți începe din nou de la zero orice, de la certuri la îmbrățișări și pupături. E important să ne amintim acest lucru din când în când, e la fel de important să nu uităm că trebuie să ne iertăm și pe noi, nu doar pe cei din jur.
    • Pauză de gândire și de respirație. Pe parcursul unei zile întregi sunt multe lucruri prin care trecem și fără o pauză din când în când și o deconectare nu vom face altceva decât să acumulăm supărări și griji pe care le extindem la alte activități. La 30 de minute, două minute de relaxare totală și deconectare fac minuni.
    • A răspunde nevoilor unui copil este diferit față de a reacționa la acestea. Dacă răspunsurile bune nu vin imediat, luați-vă timp să vă gândiți la ceea ce ați putea face într-o anumită problemă cât să fie în beneficiul tuturor și nu reacționați pe moment.
    • Mirosul de haine proaspăt curate, texturile materialelor hainelor copiilor, pielea lui perfectă, zâmbetul lui de dimineață. Sunt toate lucruri mici pe care în agitația unei zile normale nu le mai observăm din păcate, dar care fac ca viața să ne fie mai frumoasă și mai plină. Să ne oprim și să le observăm pe toate.
    • Copiii simt atunci când părinții îi ascultă cu adevărat și chiar dacă uneori cei mici nu își găsesc cuvintele necesare pentru a exprima prin ce trec, dacă suntem destul de atenți la gesturi, mimică, reacții și cuvinte vom descoperi singuri, așadar atunci când cei mici vorbesc cu noi, haideți să le oferim atenția pe care o oferim adulților, tot despre comunicare este vorba.
[Tweet “#iubireneconditionata pentru mine și pentru cei din jur”]
  • Lucruri de făcut vor fi mereu, dar copiii nu vor mai avea această vârstă niciodată. Panificați-vă o zi pe săptămână / lună sau cum puteți în care să vă dedicați tot timpul celor mici. Lăsați totul baltă și dedicați-vă dorințelor și nevoilor copiilor.
  • Cum vă fac copiii să vă simiți când sunteți cu ei? Dar voi cum îi faceți să se simtă? Așa-i că e diferit? Oare așa vreți să vă perceapă?
  • Promisiuni și speranțe… cei mici cred în promisiuni pentru că părinții sunt modelele lor. Nu le încălcați, niciodată.
  • Nu în ultimul rând fiți mai blânzi și iertători cu voi înșivă și găsiți momente doar pentru voi, oricât de scurte ar fi.

#iubirenecondiționată!
Citiți mai multe pe meghannathanson.com.
Sursă foto: Sol/ weheartit.com.