Avem două programe de recomandat pentru vara aceasta.

Dacă ai voștri sunt mai măricei și au vârsta cuprinsă între 10 și 16 ani, atunci trebuie să știți că toți creativii de la Academia Motanov organizează în București, în perioada 1-9 iulie, o școală de vară de scriere creativă adresată juniorilor.

scoala-de-vara-academia-motanov

Sunt cinci lecții complexe de caligrafie artistică, care vor avea loc sub îndrumarea caligrafului Georgian Constantin, și promit că participanții vor putea integra scrierea frumoasă în orice proiect artistic și vor învăța să aprecieze scrierea de mână, în defavoarea tastelor (ah, ce schimbare pentru noi, care nu am învățat literele cu ajutorul soft-urilor și programelor dedicate, nu?) În plus, pe lângă acest program de caligrafie artistică, există și opt lecții de scriere literară, sub îndrumarea scriitoarei și jurnalistei Adina Rosetti. Povești, personaje, narațiune, dialog, acțiune, greșeli de evitat – toate vor fi descoperite de micuți. Numărul de lucuri este limitat, așa că dacă vă sună bine vă recomandăm să aruncați un ochi pe comunicatul de presă cu mai multe detalii și să îi înscrieți rapid pe copii.

Al doilea program despre care vă povestim astăzi este o tabără urbană, gândit pentru cei mai micuți, cu vârsta cuprinsă între 3 și 9 ani. Este organizată de Asociația Da’ De Ce şi Zeppelin Schule care ne promit programe interactive, chiar în centrul Bucureştiului.

Tabara-Urbana

Programele sunt multe și frumoase, după preferințe, afinități, posibilitate și perioadă, după cum urmează:

  • 23 iunie- 27 iunie, Teatru de hârtie combinat cu Experimente de logică şi fizică distractivă
  • 30 iunie- 4 iulie, Cinema (diafilme, experimente foto-video), Mişcare creativă şi improvizaţie artistică, Ateliere de hăinuţe şi jucării
  • 7 iulie- 11 iulie, Ateliere de realizare de cărţi ilustrate şi Foclor pentru copii
  • 14 iulie- 18 iulie, Vizitarea muzeelor bucureştene şi explorarea parcurilor şi grădinilor
  • 21 iulie- 25 iulie, Lumea plantelor şi Apicultură
  • 28 iulie- 1 august, Land Art şi Sculptură

Detalii despre înscrieri și muuulte altele aveți tot în comunicatul de presă oficial.

Acestea fiind spuse: voi v-ați făcut programul pentru vara aceasta? 🙂