kids

Dacă aveți copii cu vârsta între 9 și 14 ani, le place să citească și au o imaginație absolut fermecătoare (ca toți copiii de vârsta aceasta, care încă se mai simt în siguranță să-și exprime ideile), vă invităm să-i înscrieți la un curs de scriere creativă, intitulat ”Povești povestite”, și care începe pe 15 februarie, la Cărturești Verona.
Laboratorul cuprinde opt module a câte 90 de minute fiecare, în fiecare sâmbătă de la 15.00 la 16.30 și este de fapt un atelier de experienţe narative, departe de calculator, tabletă, telefon și televizor, derulat într-un spaţiu al cărţilor și poveștilor, alături de o ceașcă de ceai.
 

Scriere creativă cu Meda Popea

Meda Popea, filolog, licenţă Facultatea de Litere- București, profesor și trainer al platformei Meda Popea-Arts and Events: “Lucrez de mulţi ani cu copiii, știu câte lucruri uimitoare li se întâmplă, simt și traiesc și îmi doresc să știe să le exprime și să ni le împărtășească, fiecare în felul său unic, special, alegând calea pe care vor să îi însoţim, ca ghizi, tovarăși de călătorie sau cititori”.
scriere creativa copii

La laboratorul nostru de scriere creativă pentru copii vom învăţa să citim cu înţeles, dar și să scriem “cu cap” poveștile noastre. Laboratorul își propune să completeze cu naraţiunea o lume excesiv vizuală și să le ofere copiilor posibilitatea să se exprime armonios, punând în rezonanţă scrisul cu fotografia, desenele, animaţia și jocurile video. Copiii care scriu povești, ţin un jurnal sau își povestesc vacanţele în scrisori sau compuneri vor ști să își articuleze mai bine ideile, sentimentele, vor deveni mai conștienţi de ei înșiși și de cei din jur. Vor crește frumos.

Mai multe detalii despre tematica atelierului puteți găsi în comunicatul de presă.
Așadar, dacă vreți ca micuțul vostru să facă cu totul altceva decât învață la școală, dacă vreți să-și dezvolte limbajul (mai ales în scris), dacă vreți să aibă încredere în imaginația lui și în ceea ce îi iese din condei, dacă vreți să-i dați libertate de exprimare și dacă vreți să știți dacă are sau nu înclinație spre scris, cu adevărat, și pentru multe alte motive, puteți încerca Laboratorul de scriere creativă. Numărul de locuri este limitat! Detalii despre eveniment puteți găsi și pe pagina de Facebook Meda Popea – Arts&Events.
 
Sursă Featured Image