Îmi place să interacționez cu oamenii, chiar și atunci când e vorba de cumpărături. Îmi place să fac cumpărături atât din magazinele mari, în care poți să găsești totul în același loc dar îmi place la fel de mult, să scotocesc prin cotloane, să caut acele lucruri de care am nevoie și care ”îmi vorbesc”.
Fac acest intro pentru că vreau să vă spun că a cumpăra lucruri ce au fost inițial în alte case, la alți oameni, nu este cu nimic mai prejos decât a cumpăra lucruri nou-nouțe, direct de pe rafturile magazinelor.

Experiența noastră cu comunitatea OLX

De-a lungul timpului am folosit OLX să achiziționăm lucruri de care aveam nevoie și pe care poate nu le găseam atât de rapid sau la un preț care chiar să ne fie la îndemână. Eu, de exemplu, obișnuiesc să cumpăr frecvent mușchi natural pentru aranjamentele florale cu kokedame pe care le fac. Am mai achiziționat un televizor pentru mama soacră și am vândut un monitor de calculator, acum mai mulți ani. Lucruri mărunte, ai zice, dar care te pun în legătură cu tot felul de oameni… la fel ca mine și ca tine, de altfel.
De data aceasta ne-am hotărât că este timpul să folosim comunitatea OLX pentru a face loc în casă de toate lucrurile de bebeluși care nu ne mai sunt necesare. Iancu are aproape 3 ani și multe s-au schimbat în ultima perioadă. Așadar, am făcut o listă cu câteva lucruri care au nevoie să ajungă la alți oameni, să îi bucure și pe ei. Avem de dat un pătuț de voiaj pentru bebeluși (care este nou nouț). De asemenea, un balansoar, un carusel  si câteva instrumente și accesorii de babywearing.
Pentru că sunt lucruri aproape noi sau folosite foarte puțin – asta pentru că nu am avut neapărată nevoie de ele sau că am avut prea multe din acea categorie (vezi cele de babywearing) sau pentru că le-am folosit, dar sunt în perfectă stare de funcționare – ne-am gândit că s-ar putea bucura și alți părinți și copii, de ele. În plus, este un exercițiu foarte bun de responsabilitate socială și ecologică (lucrurile refolosite nu mai au costuri de producție – așadar nici nu mai poluează mediul). De asemenea, înveți să iubești și să prețuiești lucrurile atunci când le ai și apoi să le dai mai departe, când nu mai ai nevoie de ele.

Iată oferta noastră de produse pe OLX, din categoria Mama și copilul

Balansoar bebe Chicco

Pătuț voiaj Moni

Carusel muzical

Zilele următoare vom continua lista de pe OLX cu produse de purtat copilul: un Mei-tai, un Wrap Hopediz și o protecție de ploaie pentru babywearing. Și lista este lungă, timp să am să le pun pe toate. M-am gândit să le dăm celor care cumpără produsele noastre și un mic cadou (un combinezon de iarnă sau alte mici surprize). Mi-ar plăcea ca cei care iau lucrurile de la noi să aibă o experiență plăcută (nu numai la cumpărare dar și după… Și o surpriză cred că este mai mult decât bine venită, nu-i așa?)

Concurs #bebebine OLX

Nu uitați: în spatele anunțurilor de pe OLX sunt oameni ca noi toți, oameni care vor să știe că pot să vândă sau să cumpere în siguranță. Oameni care vor să facă tranzacția cât mai rapid (de cele mai multe ori nedepinzând de un curier, de un program fix al magazinului). Dacă vreți să aruncați un ochi pe OLX, poate nu aveți încă un cont, poate vă hotărâți să vindeți ceva de care nu mai aveți nevoie sau, de ce nu, să cumpărați ceva ce vă trebuie, vă recomand să intrați acum și să vă înscrieți și în concursul #bebebine. Puteți câștiga o ședință foto, profesionistă, pentru copilul vostru.

Știați că?

  • Sunt peste 60.000 de anunțuri noi cu produse specifice, în fiecare lună, doar în secțiunea Mama și copilul din cele peste 210.000 de anunțuri active lunar?
  • Sunt peste 45.000 de cumpărători în categoria Mama și copilul, în fiecare lună?

Voi ați încercat serviciile OLX? Ați vândut sau cumpărat ceva din comunitatea OLX?