Pentru mamici, sa cumperi rochite e o adevarata placere. Pentru tati, insa, sa achizitionezi rochite poate fi cu adevarat o aventura, una stresanta, pe care nu si-o doresc neaparat si care e stresanta. Atunci cand vorbim despre bebelusi, nu e atat de greu sa cumperi rochite. Lucrurile se complica in momentul in care cea mica e mare si deci are un punct de vedere in ceea ce priveste rochite. Trebuie atunci sa iei in considerare, pe langa aspectul fizic si cel financiar, si opinia ei in privinta de rochite.
Pentru ca totul sa fie lipsit de stres in timpul achizitionarii de rochite, iata cateva sfaturi care vor ajuta parintii.
Incepem prima data cu rochite micute. Da, se gasesc o multime de rochite foarte dragalase, care va vor lua imediat ochii si va vor face sa scoateti banii din buzunar cat ai clipi. Totusi, fiti atenti la urmatoarele lucruri:

  • Materialul de rochite: cand sunt mici, bebelusii au nevoie de hainute din material naturale, pentru ca pielea sa respire, sa nu se irite. Tocmai de aceea este recomandat sa cititi cu atentie eticheta de rochite, pentru a va asigura ca sunt realizate din bumbac 100%.
  • Spalati orice rochite achizitionati, chiar daca ele sunt noi. E foarte important acest lucru.
  • Aveti grija ca cea mica sa nu fie incomodata de etichete, pentru ca va fi in disconfort continuu in timp ce poarta rochite. Taiati cu atentie etichetele si verificati cusaturile. Nici cand suntem mari nu suportam anumite etichete sau cusaturi, imaginati-va ca disconfortul e si mai mare pentru bebelusi, mai ales ca nu stiu sa spuna ce anume ii deranjeaza in rochite.

Dupa ce bebe creste, asa cum am mai spus-o, lucrurile tind sa se complice. Dar pot fi foarte usoare daca respectati urmatoarele lucruri:

  • Cereti parerea micutei in privinta de rochite. Sigur isi doreste o anumita culoare, un anumit model. Si e foarte important ca oricare dintre modelele de rochite sa respecte intocmai dorintele ei.
  • Dupa ce ati aflat ce isi doreste din acest punct de vedere, incercati sa ii explicati care este bugetul alocat pentru rochite. Nu credem ca va doriti sa fiti in magazine si cea mica sa planga in fata unor rochite pe care poate nu vi le permiteti.
  • Mergeti cu cea mica, pentru ca ea sa probeze rochite. Altfel veti risca sa dati banii degeaba pe rochite care nu se potrivesc, sunt fie prea mari, fie prea mici pentru cea mica.
  • Stabiliti evenimentul la care vreti ca cea mica sa poarte rochite. Astfel, va va fi mult mai usor sa alegeti dintre toate modelele de rochite care se gasesc atat online, cat si ofline.

Nu e usor sa fii parinte de fata. Dar daca sunteti in cautare de rochite, la Noriel veti gasi o gama larga, interesanta, colorata si la moda de rochite, care sigur vor indeplini toate dorintele. Si ale parintilor, cat si ale micutelor. Trebuie doar sa aveti grija la ce cumparati. Descoperiti ofertele avantajoase de la Noriel la rochite.
In plus, poti sa descoperi o multime de alte produse de imbracaminte pentru copii si bebelusi: body-uri pentru bebelusi, salopete pentru bebelusi, pantaloni pentru copii, tricouri copii, bluze copii, camasi pentru copii si multe altele. Iar la comenzi de minimum 150 de lei, transportul este gratuit oriunde in tara.