woozworld
Una dintre cele mai noi și de succes rețele de socializare pentru copii este Woozworld. Comentarii, fotografii, update-uri, videoclipuri și mult mai multe de împărțit cu prietenii, toate sub protecția Children’s Online Privacy Protection Act (COPPA)! Cam așa se mândrește Woozworld că oferă copiilor și părinților, iar noua rețea de socializare a prins deja, pentru că are 15 milioane de vizite unice pe lună, vizite care vin din mai bine de 180 de țări. Atenție însă, dacă numărul nu vi se pare unul fabulos, trebuie să știți că userii au creat 8 milioane de avatare și 16 milioane de spații virtuale (asemănătoare cu ceea ce știm noi din Second Life) petrecând pe rețeaua de socializare o medie de 50 de minute în fiecare zi. În total, acum există în jur de 8.5 milioane de conturi active, numărul acestora triplându-se în ultimele trei luni. Sună bine nu? 🙂
Interesant este că aici nu se distribuie poze private sau gânduri care nu ar trebui să ajungă online. Imaginile sunt de fapt avataruri din jocurile rețelei de socializare, mesajele pot fi postate doar la topicurile (TopicZ) selectate de compania care a realizat rețeaua. Toate acestea pentru a menține siguranța la cote ridicate și pentru a nu intra în viața personală a utilizatorilor.

Cei care nu știu cu ce se mănâncă Woozworld, trebuie să știe că aici se pot pune bazele unor mici afaceri, precum restaurante, jocuri, chiar și un hotel, în funcție de timpul pe care-l petrece cel mic online. E un fel de joc foarte asemănător cu viața reală. Apropo de timpul petrecut online și de restricții, rețeaua este destinată copiilor care au între 9 și 14 ani.
E ca și cum Facebook se întâlnește cu Second Life, asta într-un mediu foarte sigur pentru copii.
Cum vi se pare? I-ați lăsa pe ai voștri să folosească Woozworld?
Sursă foto: blog.woozworld.com.