Wallsticker.ro
Din când în când ne întoarcem la perioada aia în care bebelușul e încă la purtator și, din lipsa de ocupație în lipsa lui, facem orice. De la căutat detergenți și șampoane, până la pătuț și decorațiuni pentru cameră.
elefant
În continuare, plusăm cu alte autocolante pentru camera bebelușului, de data aceasta de la Wall Sticker. Dintre toate categoriile de stickere, nouă ne-au atras atenția cele pentru copii, în primul rând, dar și cele încadrate la ”Natură” și ”Sărbători”, toate potrivite pentru încăperea celui mic.
Pentru a  da culoare pereților din camera copilului găsești bufnițe, oițe, nori, elefanți, hipopotami, piticoți, pinguini, etc. Prețurile sunt acceptabile, pornesc de la 20 de lei și transportul este gratuit, indiferent de prețul comenzii. Aceasta ofertă face parte dintr-o promoție pe care Wall Sticker a inițiat-o pe un termen nederminat.
Dacă nicio variantă de sticker de pe site nu-ți face cu ochiul, mai ai o șansă: autocolant la comandă. Și, în felul acesta, poți să pui pe pereți chiar ce vrei.
Acum facem  o paranteză, care n-are legătură cu copiii, la categoria ”Sărbători” găsiți și postere pentru Ziua Îndrăgostiților. Nu știm cât de bună e  ideea…  cum să-i sugerezi partenerului să se uite pe pereți de Valentine`s Day?
[nggallery id=31]