Pentru că mai sunt doar câteva zile până când începe școala și pentru că unele grădinițe și-au deschis deja porțile pentru copii, iar altele nici nu s-au închis pe timp de vară cred că etichete personalizate și ușor de folosit pentru ai voștri sunt mai mult decât utile. De la haine, la paharele pentru grădiniță sau ghiozdan ori cărți, cu o etichetă vei avea siguranța că nimic nu se pierde totul se… returnează
Le-am descoperit pe toate pe pagina de Facebook Mămici cu Lipici, pagină care are și o aplicație utilă care funcționează fix ca un magazin online de unde vă puteți comanda etichetele ce vă fac cu ochiul și de care nu vă puteți dezlipi.
Foarte fain este că puteți scrie pe aceste etichete (culorile sunt la alegere) orice vreți: de la numele și prenumele copilului, până la numărul vostru de telefon, pentru a fi returnate ușor de către cei care găsesc obiectele cu privina.
Pentru că sunt multe modele, am ales să vă povestesc despre trei dintre acestea:
Etichete autoadezive (2.5 cm lățime/ 6 cm lungime; 30 bucăți – 35 lei) sunt minunate pentru sticle, jucării, penare, caiete sau cărți, căni ori alte obiecte ce ajung la școală sau la grădiniță cu cei mici.
Etichete iron (1 cm lățime / 5.5 cm lungime; 40 bucăți – 49 lei) sunt minunate pentru haine de bumbac, precum tricouri de schimb, haine pentru orele de schimb, ba chiar și jacheta care ajunge într-un fel sau altul mereu la un coleg. Și acestea pot fi personalizate, iar textul de pe etichete poate fi ales în funcție de necesități.
etichete pentru haine
Pentru că am vorbit mai sus despre etichete pentru haine, există unele și pentru încălțăminte (3 cm lățime / 5 cm lungime; 30 bucăți – 35 lei) utile mai ales pentru părinții care au copii mici ce merg la creșă ori pentru copiii care practică un sport și trebuie să se schimbe des.
etichete pentru pantofi
Voi folosiți etichete pentru lucrurile copiilor când se duc la grădiniță / școală?
Surse foto: mamiciculipici.ro/ Facebook.com.