La început de an școlar peste tot dăm de două știri care parcă nu se mai schimbă niciodată, indifferent de care sunt celelalte noutăți: cât de scumpe sunt rechizitele pentru școală și pentru grădiniță și cum un ghiozdan greu afectează sănătatea celor mici, dat fiind faptul că ei nu au cum să care kile întregi de cărți!
Eh, noi ne-am decis mai degrabă să vă povestim despre ghiozdane și cât de colorate și utile sunt ele, dacă le alegeți după o minimă “cercetare” înainte. Pentru a vă scăpa și de această grijă, vă spunem că la eMag “au băgat marfă” și sunt rafturile virtuale pline de rucsacuri unul mai drăguț decât altul, iar prețurile sunt, dacă nu pentru toate buzunarele, pentru cele mai multe dintre buzunarele/cardurile voastre!

    • ATM Troler copii Littlest Pet Shop RozPentru că tot vorbeam mai sus despre faptul că ar trebui să avem grijă la ce și cum cară cei mici, mai bine nu vă mai faceți griji privind acest lucru și alegeți un rucsac de tip troler! Are și bretele la spate, ba chiar unele care se pot ajusta, dar dacă într-o zi sunt prea multe de băgat în el, scoateți roțile la înaintare!Trolerul rucsac costă 152 lei la eMag și are o mulțime de alte caracteristici utile, precum faptul că este făcut din poliester, deci se poate curăța repede, doar cu o lavetă umezită.

    • BTS Rucsac mic de gradinita Cars McQueenDacă ați fost la oricare dintre filmele Cars și celor mici le-a plăcut, le puteți face cadu un rucsac mic Cars McQueen Dragon Fireball. Are super multe compartimente, în care să fie așezate cu grijă culorile, cărțile, caietele sau alte rechizite necesare la grădi sau la școală și se curăță la fel de ușor ca și primul model, fiind realizat tot din poliester.Costă 99 lei!

  • BTS Rucsac de grădiniță Mickey Mouse ClubHouse 80211Încă un model și gata! Vă las pe voi să le căutați pe cele care vă plac cel mai mult! Ultimul model propus de noi este special realizat pentru fanii Mickey Mouse și vine în culori vesele care să smulgă cele mai mari zâmbete!Este cel mai ieftin model, fiind doar 69 lei! Nu îi lipsește nimic, parol! Are de toate!


Voi ați început deja să le cumpărați celor mici cele necesare la grădiniță sau la școală? Sau sunt prea micuți pentru începutul de an școlar?
Sursă foto: somegeekintn/ Flickr.com.