sfaturi de dimineataDiminețile nu sunt deloc ușoare pentru mămici, de la pregătit pachete sau micul dejun, la pregătit copiii de școală sau de grădiniță ori sfătuit tătici pentru o zi plină. La toate acestea se mai adaugă și planuri pentru o nouă zi și câte și mai câte…
Am găsit câteva sfaturi utile, pe care e bine să le afle mămicile și să încerce să le pună în aplicare în fiecare dimineață.

  1. Fiecare zi este un nou început, care poate porni cu un vers inspirațional, o rugăciune pentru cele credincioase, o melodie bună și câteva guri de aer adânci. Nu există niciun motiv destul de bun pentru a începe ziua compleșită sau fără chef de lucruri noi.
  2. De multe ori uităm să spunem Bună Dimineața! cu tot sufletul și să îi sărutăm și îâmbrățișăm pe cei dragi, care merită un zâmbet larg din partea noastră și un început de zi pe cinste.
  3. Dacă rămâneți acasă, planificați-vă timpul, de la ceea ce veți pune pe masă, până la care sunt activitățile ce nu mai suportă amânare, totul va fi mai ușor după.
  4. Prioritizarea este mai mult decât importantă. Uneori, faptul că ați pus mașina de spălat la prima oră și că până la prânz hainele erau uscate și spălate vă salvează toată ziua.
  5. Nu săriți peste micul dejun. Nu degeaba îi zice cea mai importantă masă a zilei, este principalul boost al zilei, așa că trebuie să fie mereu bogat și plin de lucruri gustoase și hrănitoare pentru tot organismul.

Citiți despre mai multe astfel de idei bune pentru fiecare dimineață pe momentsaday.com.
Sursă foto: Mila/ weheartit.com.