Mami, tati, ce scrie pe peretele ăla?” ați auzit cu siguranță această întrebare de la cei mici și odată ce v-ați uitat cu atenție nu mai știați cum să schimbați subiectul pentru că mesajul nu era tocmai unul de lăudat, iar copiii nu se mulțumesc cu răspunsul scurt: “ceva urât” și vor detalii multe despre fiecare cuvânt scris.
Din fericire, mulți sunt pereții sau gardurile cu mesaje faine, care ne fac să ne rupem pentru câteva minute de realitatea de zi cu zi sau care fac mai frumoasă o zonă părăsită și uitată de autorități, așa că lucrurile își găsesc o anumită balanță.
Cif Curata RomaniaRevenind la problema din primul paragraf, pentru o perioadă de timp, atunci când descoperim mesaje pe care nu ne-am mai dori să le vedem nici noi, nici copiii, suntem încurajați să facem o fotografie și să o trimitem la Cif, prin intermediul unei aplicații de Facebook sau direct pe site-ul lor. Imaginea este analizată și apoi va fi curățată de o echipă specială. Și dacă vă întrebați dacă există deja locuri curățate, aruncați un ochi pe aplicațiile de mai sus pentru că sunt fotografii cu locul înainte și după (în unele cazuri mesajele sunt blurate din motive evidente).
Articolul nu este unul publicitar, dar ne-a plăcut ideea și merită să o dăm mai departe, chiar dacă povestea face parte dintr-o campanie pentru Cif. Dacă toate brand-urile ar lansa astfel de inițiative am trăi într-o lume mai frumoasă, nu-i așa? 🙂
Sursă foto: Rain0975/ Flickr.com.