carucior walk on air
La prima vedere arată cam simplist. Obișnuiți cu pernițe, suport pentru fiecare lucru de care ai nevoie, umbreluță și tot așa, un cărucior ca asta pare chiar banal. Până afli în câte feluri se poate transforma. Nu degeaba se cheamă Walk on air. Oare toți copii plimbați cu el o să devină piloți când o să fie mari? Sper că nu.
Funcția principală este de cărucior pentru plimbat. Are suspensii pe față și incă una centrală. În cazul în care trece peste vreo denivelare sau groapă, zgâlțâiala este amortizată. Sau dacă vrei plimbări off-road, e numa’ bun. Roțile din față sunt mai mici ca să poată fi mânuit mai ușor.
carucior walk on air
Scaunul se poate roti la 180 de grade, adică bebe poate să stea cu fața la tine sau se poate uita înainte ca dea indicații pe unde să mergi 🙂 Tot el, scaunul, poate fi reglat la diferite grade de înclinare. După cum are chef cel mic să stea. Se poate regla și pe înălțime, așa că este foarte bun pentru mâncat la masă. În loc să iei cărucior + scaun înalt pentru masă, iei un singur… plimbător multifuncțional din ăsta.
Căruciorul Walk on air a câștigat deja un premiu pentru design, iF Concept Design 2010 Award. Deocamdată nu e de vânzare, dar imediat ce apare pe piață trebuie să aflam ce zic și piticii despre el. Că doar ei sunt cei mai îndreptățiți să aprecieze calitatea.