perludi caspar birou
Când e mic, îți dorești așa de mult să crească, să se facă repede mare și când crește… îi rămâne mobila mică 🙂 . Știați că pentru a evita aceste probleme s-a inventat biroul care crește odată cu copilul?
Se numește Caspar și este conceput de Perludi. Practic, este o masă cu blat dublu, iar înălțimea se ajustează cu ajutorul unor inele de cauciuc care se fixează în șinele de pe picioare. Tot așa, se poate regla și gradul de înclinare. Mai bine uitați-vă la poze, că e complicat să descriem lucruri atât de simple 🙂 (și atât de folositoare).
perludi caspar picioare
Blatul este dublu, astfel încât copilul va avea un spațiu de depozitare pentru cărți, caiete, etc. Dacă vreți s-o transportați, îi scoateți picioarele și le puneți în interiorul blatului. În felul acesta masa nu va ocupa un spațiu prea mare.
Ehehe, nu degeaba sloganul Perludi este ”Great design for small people”.
Evident că la noi pe piață nu îl putem găsi. V-am zis de el doar așa… ca să vedeți ce mai au alții. Prețul? Nu l-am găsit, dar suntem tentați să credem că e chiar priceless 🙂 . Cei de la Perludi se laudă că ar începe să livreze produsul din septembrie 2010.
Detalii produs
Dimensiuni: 1180x590x720 mm
Înălțime: 450-720 mm
Greutate: ca. 10 kg
[nggallery id=51]