antreprenori online
Mai știți că vă întrebam acum ceva timp dacă un antreprenor online poate să fie și părinte?
Pentru UrbanPărinții care reușesc acest lucru avem curs de anunțat. Se numește “Afaceri online și problemele lor juridice” are loc pe 25 noiembrie, adică fix peste 10 zile și este organizat de Avocatnet.ro.
Ce puteți învăța în cadrul cursului? Despre găzduire, webdesign, dezvoltare web, cum îți poți proteja datele postate online, cum se aplică legea în cazul magazinelor online, ce trebuie să faci când un client vrea să returneze un produs cumpărat de la magzinul tău și nu numai.
Cu vine te vei întâlni acolo? Avocați, consilieri juridici, publisheri, brokeri online, furnizori de servicii online sau manageri.
Și ca să vezi cât de interesant o să fie, îți prezentăm și invitații.

bogdan manolea
Bogdan Manolea – Consultant juridic proprietar al paginii Legile Internetului – legi-internet.ro și autor a peste 50 prezentări și articole pe teme legate de Drept și Tehnologia Informației realizate la conferințe naționale și internaționale.

Avocatul Alin Popescu – Avocat specializat în drept informatic. A început consultanța dedicată companiilor cu prezența în internet în urma cu opt ani, timp în care a lucrat cu majoritatea jucătorilor importanți din piața românească de internet.

V-am convins? Dacă da, trebuie să știți că pentru curs va trebui să plătiți 450 de lei plus TVA și că vă puteți înscrie pe SeminariileAvocatNet.ro.
Sursă foto: Fiona Ashton.