Aplicatii pentru kinderi
Săptămâna trecută vă povesteam despre niște aplicații de iPhone mai mult decât folositoare pentru iPhone Moms and Dads.

Lista nu s-a terminat, așa că din când în când vă vom mai arăta ce am mai găsit drăguț pentru kinderii care vor să fie în pas cu tehnologia și vor să învețe ceva nou. Sau mai bine ar fi să spunem despre UrbanPărinții care vor să facă asta? Fie una, fie alta, astăzi vă prezentăm aplicația numita „Toddler Counting”.
Aplicația se pare că a fost realizată de părinți în colaborare cu niște profesori, deci îi punem acorda de la început o bilă albă, doar cei care au pus la cale aplicația sunt oameni ce s-au gândit la kinderi nu?
iphonekid
Cum funcționează:
Pe ecranul telefonului mobil apar niște animale, pe care cel mic trebuie să le numere în timp ce atinge ecranul iPhone-ului. Odată numărate, pozele cu animăluțe vor avea o nuanță de gri, ca să-i ajute pe cei mici să nu se încurce și să le numere de două ori. În plus, pentru a-i obișnui pe kinderi cu limba engleză, numărul se și aude, atunci când piticul apasă pe imagine.
Câte poze sunt de numărat? Foarte important, spunem noi, este ca piciul să nu se plictisească. La acest lucru cred că s-au gândit și developerii aplicației, pentru că sunt peste 100 de poze pe care kinderul le poate folosi să învețe să numere în engleză.
Aplicația costă 0.99 dolari.
Voi cu ce aplicații de telefon îi mai distrați și educați pe cei mici?

N-ai iPhone? Cumpără acum de aici:
iPhone 4 – 16GB
iPhone 4 – 32GB

Sursă foto secundară – Art of the iPhone.