Crosul Iepurasilor Verzi
Cine are urechi verzi, în afară de marțieni și personajele din desene animate? Părinții care vor veni mâine, 17 aprilie, la Herăstrău, la intarea din piața Charles de Gaulle, începând cu ora 11:00! Atenție mare însă, pentru a primi urechiușele trebuie să împliniți două condiții. Stați fără griji că nu sunt complicate deloc: prima este să aduceți un bec ars și a doua este să participați la Crosul Iepurașilor Verzi.
Crosul este modalitatea prin care demonstrați că sunteți părinți eco ce se gândesc la mediul în care trăiesc și la viitorul copiilor, pentru că, până la urmă, ei sunt cei care atunci când vor crește vor suferi sau se vor bucura de rezultatele acțiunilor noastre asupra mediului înconjurător, nu?
Fii verde! Lasă prejudecățile și aleargă pentru mediu!” Cu acest mesaj veți fi așteptați la evenimentul de mâine și dacă vă vor ține picioarele să alergați 1,5 km la final veți primi premii surpriză. Nu știm nici noi dacă și premiile sunt verzi ori ba, dar știm că inițiativa Omuleților Verzi împreună cu noul lor prieten – iepurașul Becănilă – e una de lăudat și sperăm să se adune cât mai mulți părinți la alergat.
Așadar, dați un bec pe niște urechi verzi?
PS – Nu uitați faptul că week-end-ul acesta se sărbătorește Ziua Pământului și astăzi, la ora 16:00, copiii de mână cu părinții sunt așteptați la un atelier hand-made la Diverta din Băneasa Shopping City.