Pentru cei puțini dintre voi care nu știu încă ce este proiectul “Let’s do it, România!”, vă invit să aruncați un ochi pe site-ul oficial al programului și dacă aveți drum astăzi pe la Universitate chiar în centrul pasajului veți găsi câțiva voluntari din echipa “Let’s do it, România!” care vă vor răspunde la toate întrebările ce vă trec prin cap, veți primi drept cadou stickere și cu siguranță veți fi convinși să schimbați lumea într-una mai curată și mai bună mâine, pe 12 mai. 🙂
În altă ordine de idei, pe site-ul LetsDoItRomania.ro, chiar pe prima pagină aveți câteva secțiuni foarte importante, printre care “Înscrie-te”, “Informații utile” și “Puncte de Înregistrare”. Veți avea nevoie de fiecare dintre aceste secțiuni și apoi mai aveți nevoie de ceva voie bună și chef de treabă, pentru că mâine în loc să dormiți până târziu, vă veți transforma de la 9:30 (oră la care se dă startul curățeniei generale în România) în supereco, pardon… supererou eco.
Să recapitulăm: sâmbătă, 12 mai, la Pădurea Verde de lângă Muzeul Satului, la ora 9:30, va avea loc deschiderea oficială a Zilei de Curățenie Națională. Dacă vreți să dați o mână de ajutor, treceți înainte pe site-ul “Let’s do it, România!” pentru a vă înscrie .
Apropo, mâine, împreună cu românii, vor mai face curat și cei din Republica Moldova, Bulgaria și Turcia, așadar haideți cu toții să dăm o mână de ajutor!
Let’s do it, România! 😀