Să vă explic pas cu pas: Social Impact Award este un concurs prin care ideile care pot schimba lumea devin realitate. Dați click pe play să vă faceți o idee despre ce este vorba mai exact:

Mai multe proiecte din România au ajuns în finală, iar unul dintre proiecte se adreseză copiilor, fiind unul special pentru stimularea inteligenței emoționale a celor mici.
Proiectul este unul realizat de Zendoo Kindergarten și aduce jocuri cuminți pentru device-urile mobile prin care copiii nu doar că se distrează, ci și învață despre emoții, aptitudini sociale, empatie, încredere și stimă de sine. Jocurile vin de asemenea cu niște personaje simpatice și cu personalitate.
proiect
“Suntem hotărâți să oferim o alternativă la jocurile violente sau antisociale, oferindu-le copiilor jocuri care să îi învețe cum să socializeze în viața reală, cum să își înțeleagă emoțiile, cum să își mărească empatia. Împreună cu zâna magică din povestea noastră, le spunem și de ce, oferindu-le și exemple simple” ne-a declarat pisicuța. 🙂

Dacă vă place proiectul trebuie să urmați 3 pași pentru a-l vota în competiție:
Pasul 1: Intrați pe socialimpactaward.net și selectați Zendoo kindergarten și alte două proiecte care vă plac,
Pasul 2: Click pe register sau log in to vote (este foarte simplu, necesită doar nume și email, nu sunt nici un fel de alți pași),
Pasul 3: Validare vot (doar un click). (butonul ‘Submit your votes.’)
Veti vedea mesajul: ‘Your votes were recorded. Thank you’