Sarcina este cu siguranță perioada din viața oricărui cuplu în care cele mai importante lucruri se întâmplă în jurul burticii mămicii, vor să audă bătăile inimii bebelușului, să îi simtă mișcările, să știe că este bine și că așteaptă să ia primele guri de aer în noua lui lume. Fiecare schimbare din această perioadă merită monitorizată atent, asta pentru că oricui o să-i facă plăcere peste ani de zile să retrăiască aceste momente.
Bellabeat este un start-up la început de drum care dorește să ofere viitoarelor mămici posibilitatea de a afla ce se petrece cu bebelușul lor și între programările la doctor, iar acum câteva zile compania a lansat primul produs destinat viitorilor părinți. Este vorba despre un dispozitiv de dimensiuni reduse, cu ultrasunete, care se conectează la o aplicație de mobil și permite ascultarea bătăilor inimii bebelușului din burtică.
Device-ul costă 129 de euro, iar aplicația Bellabeat (disponibilă atât în AppStore, cât și în Google Play) oferă
bellabeat main
mămicilor posibilitatea de a păstra într-un singur loc informații prețioase precum greutatea, hrana sau chiar mișcările pe care le face bebelușul.
Și pentru că trăim într-o eră în care totul este legat de rețelele de socializare, există de asemenea posibilitatea de a conecta contul din aplicație cu cele de pe cele mai mari rețele de socializare pentru a da de veste tuturor ce face bebelușul.
Cei care au dezvoltat produsul spun că s-au gândit la el pentru că viitorii părinți cred că durata dintre vizitele la doctor este de multe ori prea lungă și că vor să afle mereu ce se petrece cu bebelușul, ceea ce este perfect logic, nu-i așa?
Vă lăsăm cu un clip de prezentare: