Sprider Stores
M-am gândit: un paltonaş, un hanorac, nişte pijamale şi încălţări! Aşa am ajuns la magazinul Sprider Stores din  City Mall şi am fost foarte inspirată pentru că din lanţul de magazine Sprider din Bucureşti, cel din City Mall are cea mai mare suprafaţă dedicată copiilor.
Ce găsim la secţiunea copii din Sprider Stores
În prima parte a zonei pentru copii se găsesc hainele şi accesoriile pentru fetiţe, apoi urmează secţiunea pentru băieţei. Pentru ca găsirea hainuţelor să meargă cât mai repede, există şi o delimitare de vârsta marcată prin nişte cartonaşe pe care scrie 9 -18 luni, 3 – 7 ani sau 8 – 16 ani.
Sprider Stores
Aşadar in Sprider Stores poţi găsi o sumedenie de hainuţe de la body-uri şi colanţi pentru bebeluşi până la paltoane, hanorace, o ofertă bogată la treninguri, bluze şi rochiţe pentru copii până în 16 ani. Pe lângă haine, există şi multe modele de pijamale ori lenjerie intimă. În plus, poţi găsi cizmuliţe şi mulţi pantofi sport. Ca stil vestimentar, există hăinuţe casual, sport dar şi elegante atât la fetiţe cât şi la băieţei.
Preţuri accesibile şi promotii care-ţi fac cu ochiul!
Atât la fetiţe, cât şi la băieţei vei găsi reduceri de 20 -30 % şi ce este minunat e că poti găsi chiar şi geci, paltonașe, bluze şi pantaloni de sezon la reduceri. De exemplu, un paltonaş din lână (70%) şi poliester este redus de la 179 la 143 lei, o geacă de fâş este 111 lei, un trening complet este 104 lei, o cămaşă  59 lei, dresurile groase (2 perechi) sunt 29 lei. La secţiunea bebeluşi, gecile de fâş sunt 69 lei, iar blugii pentru copii între 3 si 7 ani sunt de la 69 la 79 lei. La băieţeii între 9 si 18 luni, bluzele sunt 29 lei, camaşile 39 lei, iar pantalonaşii 69 lei.
Sprider Stores
Ca accesorii, micile domnişoare pot găsi gentuţe cu franjuri (59 lei) sau cu blăniţă (69 lei) şi tot felul de curele cu prețuri curpinse între 19 si 29 lei.
Hanoracele groase cu glugă pentru băieţeii cu vârsta între 3 si 7 ani sunt de la 79 la 119 lei, gecile de fâş 135 lei, gecile de iarnă cu strat de PVC şi căptuşeală de poliester sunt 169 lei. Printre accesoriile de băieţi se numără şepcile (19 lei), curelele (19 lei) şi rucsacurile (149 lei).

Locatii magazine Sprider
În Bucureşti există 4 magazine Sprider, iar cel cu sectiunea cea mai mare dedicata copiilor se găseşte în City Mall, celelalte magazine fiind cele din Liberty Center, Iris Shopping Center şi în Sun Plaza.
În ţară poţi găsi magazinele Sprider  în Cluj, Timişoara, Arad, Oradea, Târgul Mureş, Piteşti, Suceava, Iaşi, Piatra Neamţ, Bacău, Buzău şi judeţul Brăila.
Tocmai ai citit un post scris de un Guest Author.
Și tu poți publica pe UrbanKid.ro.
Mihaela GheataGuest Author: Mihaela Gheață
Am rude cu mici kinderi, prieteni cu puiuți de om și, la un moment dat, voi vrea și eu să fiu mămica unui bebe ștrumf. Până atunci, mă documentez și vă informez și pe voi despre locuri de joacă pentru copii, magazine, vacanțe și alte lucruri legate de copiii urbani

Sursă foto: Mihaela Gheață.
Pe locuri, fiți gata… START la cumpărături!
Și acum, că v-am povestit tot ce trebuie să știți despre Sprider Stores, trebuie să vă mai spun ceva, zic eu la fel de important – avem cadouri de luat, iar UrbanKid.ro vă ajută!
Oferim un VOUCHER pe care mămicile sau tăticii să-l folosească la cumpărături în unul din magazinele Sprider din București! Ce trebuie să faceți ca să intrați în “goana după voucherul buclucaș”? Nimic mai mult decât să vă înscrieți la Fițuica UrbanKid.ro! Dacă sunteți deja înscriși nu trebuie să mai faceți nimic, pentru că ați intrat automat în concurs 🙂


Abonează-te la Fițuica UrbanKid.ro si primești în fiecare dimineață în inbox ce am mai publicat:

Pe 25 Decembrie, chiar în ziua Crăciunului, noi vom trage la sorți din adresele de mail înscrise și vom dărui un voucher de 150 de lei!
Mult succes!
PS – Nu uitați nici de concursul organizat de Moș Crăciun cu UrbanKid.ro. Așteptăm poveștile voastre!
[nggallery id=83]