Știți voi zilele acelea în care aveți senzația că dacă cinea v-ar filma ar ieși o comedie tare bună la final? Despre comedia aceea este vorba în serialul “Up All Night”, pentru că eu sunt convinsă că vă veți regăsi în fiecare replică sau în fiecare glumă din serial.
Despre nopți nedormite, despre petrecerile care au fost uitate și s-au transformat în “cursuri” de schimbat scutece și legănat copilul și, nu în cele din urmă, despre minunea de a avea un copil și senzația că ați oferi orice în schimb doar pentru a vă bucura încă un minut de zâmbetul minunat al celui sau celei mic/i! Acestea sunt doar câteva dintre subiectele pe care serialul le tratează cu mai multă seriozitate sau umor, după situație!
Luați o pauză de la citit și fiți atenți mai jos:

În serialul “Up All Night” joacă Christina Applegate, Will Arnett, Maya Rudolph și James Pumphrey, iar primul episod se difuzează pe 14 septembrie pe NBC.
Noi abia așteptăm să ajungă și la noi și până atunci vă întrebăm: la ce seriale pentru părinți vă mai uitați în puținul timp liber pe care-l aveți? 🙂