muzica pentru copii
Dacă e luni, atunci e ziua în care vă prezentăm ce aplicație am mai descoperit noi pe parcursul săptămânii trecute și astăzi ne-am decis să vă spunem câte ceva despre Baby Soothe, o aplicație care îi face pe cei mici să se oprească din orice altă activitate și să asculte toate sunetele interesante care ies din iPhone.
Ați observat vreodată că cei mici se opresc din plâns de multe ori dacă dați drumul la apă? Luând în considerare faptul că bebelușii se simt bine atunci când aud diverse sunete produse de apă și faptul că nu aveți cum să fiți aproape de o sursă de apă oricând, aplicația aduce sunetul apei oriunde vă aflați! De la ploaie, până la cum se aud valurile sau o cascadă, toate pentru a-i face pe cei mici să se simtă mai bine și pentru a-i liniști atunci când sunt obosiți și nu pot adormi din diverse alte cauze.

Din interiorul aplicației se poate seta o anumită perioadă de timp în care aceste sunete să se audă: de la 1 minut la 90 de minute, deci nu trebuie să vă faceți griji că ați uitat aplicația deschisă pentru prea mult timp.
Noi suntem convinși că aplicația nu este una destinată doar copiilor, ci și părinților așa că vă mai spunem că ea costă doar 0.99$ și este compatibilă cu iPhone, iPad și iPod touch dacă au cel puțin iOS 3.1 sau o versiune cea mai nouă!

N-ai iPhone? Cumpără acum de aici:
iPhone 4 – 16GB –
iPhone 4 – 32GB –

Sursă foto: Lance Shields/ Flickr.com.