Nu știu dacă v-ați prins încă, dar e vorba de un concurs… relaxant! Relaxant, relaxant, dar e și unul fulger! 🙂
Mâine este 1Iunie și e o zi numai bună pentru noi să vă răsfățăm și să vă demonstrăm cât de importanți sunteți pentru noi. Mămicile au nevoie de o pauză la spa, iar de copii nici nu se pune problema să zică “Nu!” la o distracție pe cinste.
La Orhideea Spa de Ziua Copiilor toată lumea se simte ca un copil! De la ora 17:00 la 20:00, cei mici se vor juca și vor fi trași în poză cu Mickey Mouse si Minnie, prietena lui, vor vorbi cu frumoasa regină Cleopatra și vor face cunoștință cu Napoleon Bonaparte. Apoi vor călători cu trenulețul de sare printr-o salină, unde vor avea parte de jocuri, cam cum vedeți în poza de mai sus.
Părinții sunt tratați altfel, dar tot regește! Chiar dacă e Ziua Copiilor și nu a adulților, de data aceasta vă distrați cot la cot cu cei mici. Cocktailuri exotice, dulciuri orientale, ceai japonez și brânzeturi franțuzești și apoi terapii relaxante.

Acum pentru că v-am spus ce surprize vă așteaptă, vă mai spunem și că UrbanKid.ro împreună cu Orhideea Spa o pun de o altă surpriză: 2 invitații (fiecare invitație fiind valabilă pentru un adult și un copil) gratuite la evenimentul Family Event Spa Party!
Ce trebuie să faceți?

  • Să vă asigurați că sunteți înscriși la newsletter-ul nostru,
  • Să postați aici un comentariu prin care să ne spuneți dacă ați fost la Orhideea Spa, dacă nu de ce v-ar plăcea să ajungeți, dacă da, ce a fost pe placul vostru mai mult și mai mult, cum vi se pare programul evenimentului sau orice altceva legat de relaxarea și distracția de care o să aveți parte la evenimentul de pe 1 Iunie.

Dăm start la concurs și vă mai spunem că cele 2 invitații se vor duce la cei mai norocoși dintre voi. Vom trage la sorți dintre participanți miercuri de dimineață!
PS – Pentru a nu vă întrista, în cazul în care nu câștigați, ar trebui să știți că accesul la evenimentul Family Event Spa Party se poate face și pe bază unui bilet. Intarea costă 50 de lei, iar numărul de telefon la care trebuie să sunați înainte este 021 5696360.
Să vedem, cine sparge gheața cu primul comentariu la concurs? 😀
Cine a câștigat?

  1. Janina
  2. Iulia Moise

Felicitări!!! Sperăm să vă relaxați maxim diseară!