Și cum nouă ne place de Mike Elgan și ne mai place și iPad-ul, ne-am decis să vă povestim câte ceva despre asta. 🙂
Probabil că și voi ridicați un pic din sprâncene atunci când auziți că ai voștri ar trebui să aibă un iPad pe care să se joace, dar serios acum, care credeți că este este mai ok: iPad-ul ori televizorul?
E clar că aveți și voi nevoie de câteva minute de liniște, mai spălați un vas, mai băgați la mașina de spălat niște hăinuțe, strângeți după copil sau mai știu eu ce altă activitate specifică părinților și cum copilul nu poate să stea și să se uite la voi în timp ce faceți treabă, de multe ori se lasă cu cel mic care preferă să se uite la altceva, adică la televizor, adică la ceva pe care voi ca și părinți nu-l puteți controla și care poate să difuzeze imagini sau idei ce nu-s tocmai în aceeași arie cu educația celui mic.
La iPad e mai simplu: descărcați niște aplicații care sunt de foarte multe ori chiar educative pentru pici, dacă vreți opriți chiar accesul la internet și gata! Nu trebuie să vă mai faceți griji de nimic. Piciul are cu ce se juca, ba chiar mai învață câte ceva, contentul de pe iPad este unul controlat “la sânge” de voi și vă puteți face treaba în liniște.
Mike Elgan spune că iPad-ul nu este o nouă problemă, ci o nouă soluție la o veche problemă: copiii au nevoie de ceva distractiv care să le atragă atenția pentru o perioadă de timp, iar părinții au nevoie de mici pauze.
Noi suntem de acord cu el, voi ce spuneți?
Citiți mai multe pe cultofmac.com.

iPad Apple 64GB 3G 2.799,90 Lei
iPad 2 Apple 64GB 3G Negru 4.099,90 Lei
iPad Apple 16GB 1.649,90 Lei
iPad 2 Apple 16GB Negru 2.449,90 Lei

Sursă foto: michaelaion/ Flickr.com.