Ad


Po are acum o viaţă liniştită. Alături de maeştrii în artele marţiale Cei Cinci Furioşi, el protejează Valea de orice pericol până când liniștea este ameninţată de un villain care vrea să şteargă tradiţia kung fu de pe faţa pământului. De aici nu vă mai spun nimic, pentru că zilele acestea în cinematografe se va lansa filmul Kung Fu Panda 2 și vă invităm să-l vedeți. 😀
Dacă sunteți mai iuți de degete decât este Kung Fu Panda, atunci vă provocăm să ne și demonstrați asta.
Repede, repede, anunțăm CONCURS

Regulament:

  • Să ne lăsați un comentariu în care să ne spuneți că vreți să ajungeți primii la cinematograf la Kung Fu Panda.

Primii trei părinți care vor comenta vor primi invitații duble (părinte și copil) la avanpremiera filmului Kung Fu Panda 2, în variantă 3D subtitrată.
Când e filmul? Miercuri, pe 1 Iunie, normal! La Cinema City Cotroceni, unde sunteți așteptați de la 17:45 la cafeneaua de la Cinema City Cotroceni.
Ce mai așteptați? Ați început să scrieți comentariul? 🙂
Vă las cu trailerul oficial mai jos:

Later update

În ordinea comentarilor, după ce am verificat dacă adresele de mail pe care le-ați utilizat când ați comentat sunt și în baza de date a newsletter-ului nostru, câștigătorii sunt:

Ad
Ad
  1. Margineanu Alina
  2. Aurelia Mircescu
  3. Adriana

Felicitări! Veți primi cât de curând pe mail detalii cu privire la cum o să intrați în posesia invitațiilor duble la film! După ce vedeți filmul, poate ne spuneți și nouă cum vi s-a părut! 🙂

Ad