nastere naturala
Dr. Nancy Salgueiro este convinsă că nașterea naturală este cea mai benefică, atât pentru mămică, cât și pentru copil, așa că a decis să facă un lucru pe care nimeni altcineva nu l-a făcut până acum: vrea să convingă mămicile din lumea întreagă că a naște natural este cel mai bine și că nu este nici pe departe atât de dureros și de greu precum pare și le invită să asiste online, în direct, cum dă naștere celui de-al treilea copil al său!
Mămica de 32 de ani este convinsă că a da viață unui copil este un lucru minunat și că merită să fie împărtășit cu toată lumea așa că a invitat pe toată lumea să fie aproape de ea! O puteți face și voi dacă solicitați acest lucru pe pagina oficială dedicată.
Până acum, mămica a primit peste 6.400 de cereri de la oameni de peste tot din lume care sunt curioși sau vor să asiste la minunea nașterii și, deși teoretic, copilul trebuia să vină pe lume pe 7 octombrie, se pare că micuțul sau micuța (pentru că nu se știe care este sexul copilului) se lasă așteptat de mii și mii de oameni, pentru că deocamdată nu a luat primele guri de aer.
Nancy va fi ajutată să nască de două moașe, ea a decis să nască în apă, acasă, în propria cadă, iar soțul ei va fi alături de ea.

Despre nașterea naturală noi am mai discutat, ba chiar am povestit alături de Ana Măiță, care a născut doi băieței acasă, fără niciun medicament sau un ajutor din partea doctorilor.
Ce părere aveți legat de inițiativa lui Nancy?
PS – O puteți găsi pe Nancy Salgueiro și pe pagina oficială de Facebook.
Sursă foto: Your Birth Coach Dr. Nancy/ Facebook.com.