petrecere pentru a afla sexul copilului
La noi, părinții care vor să afle dacă în burtica mămicii se află un băiețel sau o fetiță se duc la doctor și acesta le spune chiar în timpul ecografiei dacă ar trebui să pregătească jucării păpuși sau mașinuțe. Este un moment tare emoționant pentru cei doi viitori părinți și tocmai de aceea toți păstrează imagini de la ecografie, iar amintirile sunt neprețuite.
Peste granițe “la modă” este o altă modalitate de a afla ce sex are bebelușul, e un pic mai complicat, dar recunosc că mi se pare distractiv.
Viitorul tătic se duce cu mămica la doctor și doctorul scrie “Fetiță” sau “Băiețel” pe o foaie de hârtie, pe care apoi o ascunde bine într-un plic sigilat, plic care este dus la o cofetărie. În funcție de ce scrie pe plic, se comandă un tort cu cremă albastră sau roz, dar plicul este deschis doar de către cei care fac tortul, deci nici măcar părinții nu știu nimic, până în momentul în care tortul este tăiat în mijlocul unei petreceri denumită “Gender reveal party“. Cum tortul are o culoare neutră la exterior, nimeni nu poate bănui nimic și toate reacțiile se pot filma pentru a fi păstrate la loc de cinste ani și ani de acum încolo!
Priviți cum reacționează viitorii părinți și prietenii apropiați:


Ați încerca și voi? Sau tentația de a deschide plicul pe drum spre cofetărie ar fi prea mare? 🙂
Sursă foto: LadyDragonflyCC – Walking Outside & Catching up!/ Flickr.com.