Nu trebuie să mă credeți pe cuvânt, pentru că vă veți convinge singuri atunci când vă spun că toate literele din alfabet se transformă în animale, fructe sau legume ori alte obiecte colorate și “istețe”.
Să vă explic: cei de la Digitprop.com au vrut să găsească modalitatea cea mai distractivă prin care cei mici să învețe alfabetul. Să fie fun și atrăgător, să fie educativ și nu în ultimul rând să îi învețe și altceva decât simple litere care nu pot fi reținute decât cu greu de către copii. S-au gândit că ar fi cool ca din hârtie colorată cei mici să poată realiza literă cu literă, nu au stat pe gânduri și, cu muuultă, extrem de multă muncă, au reușit să adune toate literele din alfabet și să le transforme în animale, obiecte, legume sau fructe sau încep cu litera pe care o reprezintă cu “mândrie”. Vestea nu tocmai minunată este că nu toate literele se potrivesc cu denumirile din limba română, dar le-am verificat și cele mai multe se potrivesc, deci în proporție de 80% funcționează de minune. 😛

Aveți o listă cu toate literele, de fapt cu toate șabloanele care se vor transforma în litere și un tutorial care vă ajută să vă faceți o idee despre cum se lipește șablonul scos la imprimantă.
Spor la tăiat, lipit, învățat, distracție! 🙂