E clar că odată ce ai un bebeluş nevoile tale şi ale familiei se schimbă şi începi să-ţi dezvolţi anumite sentimente de existenţa cărora nu ştiai până atunci, dar sunt şi multe lucruri care până nu acum mult timp ţi se păreau banale sau poate chiar nefolositoare ori ciudate şi acum nu mai poţi trăi fără ele.
Dacă ar fi să facem o listă am începe cu:

  • Pungile de plastic! Nu sună eco, nici măcar nu arată bine şi nici fashion nu sunt, dar sunt uşor de cărat şi mult mai uşor de curăţat. Nu contează ce vei vărsa pe ea sau în ea, căci se va curăţa cu o simplă cârpă umedă.
  • Şerveţelele umede! Nu sunt bune doar la şters funduleţul copilului, ci şi la mânuţe, curățat leagăne, machiajul mămicii şi câte şi mai câte! Odată ce ai devenit părinte, nici nu mai contează câte baxuri de şerveţele umede ai în casă sau la tine, pentru că niciodată nu sunt destul de multe încât să nu ai nevoie de şi mai multe!
  • Să te culci la 21:00! Vineri! Ştiu, o terasă sau o cină în oraş sună muuult mai bine, mai ales că a doua zi este sâmbătă, dar odată ce ai devenit părinte şi odată cu schimbările privind trezitul şi culcatul, vei vedea că bebelul nu ţine cont dacă e vorba de o zi lucrătoare sau nu şi tot la primele raze ale soarelui se trezeşte!
  • O farfurie curată! Cât de banal sună pentru cei care nu sunt deja părinţi, dar pentru voi care aveţi micuţi acasă cum sună? Cele mai multe mămici petrec ore bune zi de zi spălând şi lustruind vase, aşadar o farfurie curată este cu adevărat un cadou câteodată!
  • Un pupic umed! Bebeii nu cunosc altă modalitate de a pupa pe cei dragi, iar buzele lor umede pe obrazul unui părinte nu se compară cu nimic altceva, mai ales atunci când este vorba de un moment cheie în care simţiţi nevoia de un pupic plin de dragoste!

Citiţi mai multe despre alte lucruri fără de care părinţii nu pot trăi pe momfinds.com.
Sursă foto: Ecohen/ Flickr.com.