Păi putem să ne și jucăm cu ele, iar de sunt din acelea colorate (pe care le tot vedem în ultima perioadă prin supermarket-uri, dar care se zice că sunt pline de E-uri și de coloranți ciudați) e clar că ne așezăm la masa de lucru manual și începem să meșterim cum știm mai bine pentru a face bijuterii, diademe, jucării, accesorii și câte și mai câte!
Toate cele de mai sus doar cu o mână de paste și o ață sau lipici! Sună bine, nu?

  1. Poți lua o bentiță veche pe care să o înfrumusețezi cu ceva paste lipite frumos chiar în mijloc! Grijă mare însă să nu așezi prea multe, pentru că se vor dezlipi!
  2. Un colier de războinic pentru băieței sau un colier de prințese pentru fetițe! Doar culorile fac diferența așa că aveți grijă ce culori alegeți sau cum le colorați cu ajutorul cariocilor!
  3. Construiți o jucărie, poate chiar un trenuleț din paste! Pare greu la început, dar zău că o să vă iasă cu puțintică răbdare!
  4. Ce ziceți de un mesaj scris cu paste? Pentru mama, tata sau bunici… nici nu mai contează asta, ci faptul că a fost făcut din suflet! E o operă de artă a celor mici, parol!
  5. Clipsurile de păr care au învechit și care nu mai sunt atrăgătoare pentru fetițe pot fi transformate în unele noi și colorate doar cu un rondel colorat!

Voi v-ați jucat cu pastele până acum?
Citiți mai multe despre tot felul de idei năstrușnice cu pastele pe parents.com.
Sursă foto: brookfieldlibrary/ Flickr.com.