E cald răăău! Nu avem voie să ieșim în soare la orele de vârf, deci suntem oarecum blocați în casă, mai ales că în timpul săptămânii nu se întâmplă mare lucru nici în oraș. Avem însă activități distractive de făcut și în casă.
Parcare adevărată a mașinilor de jucărie! De mici băieții trebuie să învețe să parcheze legal, iar toate mașinuțele de jucărie din casă pot fi strânse în același loc (deci o facem să zâmbească și pe mămică). E foarte simplu: luați o bucată de carton pe care o împărțiți în mai multe dreptunghiuri, fix cum arată o parcare, apoi le numerotați, ca să fie cât mai aproape de imaginea reală. Data viitoare când cel mic se va juca cu toate mașinuțele din casă le va putea parca în propria parcare, și nu pe canapea.
Bărci de săpun! În cazul în care micuțul tău nu este tocmai fericit când vine vorba despre baie aveți nevoie de: un săpun, o scobitoare și un triunghi de hârtie. Înfigeți scobitoarea în săpun și lipiți triunghiul de hârtie de ea. Nu-i așa că arată a barcă? Dacă o lăsați în cadă va pluti fix precum una adevărată și cel mic va avea o jucărie nouă de care să se bucure în timpul băiței.
Din hârtie igienică în suport pentru hrana păsărilor! Data viitoare când terminați un sul de hârtie igienică păstrați rola de carton. Dacă o veți unge un unt de arahide sau cu miere și veți presăra apoi semințe la avea vor veni toate păsările din cartier. Mai trebuie doar să-i dați o gaură și să o atârnați de ceva. Atenție însă, dacă o lăsați prea mult timp pe balcon e posibil să atrageți și toate furnicile din lume, nu doar păsările înfometate.
Voi ce mai faceți cu cei mici în casă?
Citiți despre mai multe activități indoor pe ourmommyhood.com.
Sursă foto: Monkey Mash Button/ Flickr.com.