Vodafone Guardian
Știu că nu se face așa, dar încep cu veste nu tocmai bună, pentru a putea apoi să vă spun de toate beneficiile pe care le vei avea odată ce veți instala aplicația Vodafone Guardian. Așadar, soft-ul este disponibil doar în Google Play, deci pentru cei care au acasă telefoane mobile ce funcționeaza cu sistemul de operare Android.
Acum că am “scăpat” de asta, trebuie să vă spun că aplicația este una gratuită și permite copiilor de toate vârstele să fie protejați atât de apelurile și mesajele de la oameni necunoscuți, cât și de conținutul online care nu este adecvat. Cum de cele mai multe ori motivul pentru care copiii nu primesc un telefon de la vârste fragede se bazează tocmai pe faptul că ei pot trece prin astfel de pericole, atunci cu aplicația ați scăpat de toate aceste griji, nu?
Mai mult chiar, părinții pot stabili un interval de timp în care apelurile pot fi primite sau efectuate, iar aplicațiile instalate pe telefon pot fi accesate sau chiar un program distinct pentru fiecare aplicație în parte.
Pentru alte detalii despre aplicația Vodafone Guardian accesați comunicatul de presă din secțiunea noastră specială, iar pentru a descărca aplicația click repede pe Google Plus.
Cum vi se pare Vodafone Guardian?
Sursă foto: parcelbrat/ Flickr.com.