Așa-i că nu ați mai fost de ceva timp la o sală de cinema? Zilele acestea rulează Rio 2, un film tare colorat și vesel care este potrivit pentru copii, dar la care și adulții vor râde pe săturate.
Important de știut este că e vorba despre o animație, filmul durează 101 minute, este în engleză, dar rulează și varianta dublată în română. Ah, încă ceva: filmul este unul 3D.
rio 2 afis film
Despre ce este vorba în peliculă? Blu, Jewel şi cei trei copii ai lor trăiesc domesticiţi o viaţă perfectă în Rio de Janeiro. Aventura începe atunci când Jewel decide că e timpul ca cei trei copii să înveţe să trăiască sălbatic, ca orice pasăre liberă, astfel că propune familiei să se aventureze cu toţii în pădurea Amazonului. Blu se străduieşte să se integreze cu noile reguli și să se obișnuiască la noua viață, dar se teme în același timp că i-ar putea pierde pe Jewel şi pe copii, întrucât aceștia ar putea prefera sălbăticia.
Momentele cu zâmbete până la urechi sau cu râs pe cinste sunt multe, mai ales atunci când familia se întâlnește cu tatăl lui Jewel, socrul lui Blu care nu îl simpatizează din prima pe tatăl nepoților lui.
rio 2
Culorile din junglă și momentele amuzante în care familia se află dat fiind faptul că toți s-au obișnuit cu o viață la oraș nu întârzie să apară. ȘI chiar dacă filmul nu are o poveste care să te dea pe spate și să nu o uiți prea ușor, merită văzut la cinema de toată familia, vă asigurăm că nu vă veți plictisi nici măcar un minut din cele peste 100 cât durează pelicula.
Aruncați un ochi pe trailerul oficial mai jos: