Câți dintre voi s-au jucat măcar o dată în viață cu un LEGO? Știm, știm toată lumea, tocmai de aceea filmul este musai de văzut, indiferent dacă subiectul prezentat vă atrage sau nu.
Vineri, 14 februarie, The LEGO® Movie (tradus in română Marea Aventura LEGO®), va fi difuzat în sălile de cinema din întreaga ţară.
Screen Shot 2014-01-31 at 12.09.25 AM
Pentru prima dată lumea se transformă într-un imens joc de joacă plin de cărămizi LEGO. Unde mai pui că filmul vine și cu lansări de noi seturi LEGO, pentru că vorbim despre o colecţie nou-nouţă de seturi de construcţie LEGO și minifigurine inspirate din scene cheie și personaje din film.
Screen Shot 2014-01-31 at 12.08.26 AMScreen Shot 2014-01-31 at 12.08.26 AM

,,Timp de 82 de ani am adus zâmbete pe feţele băieţilor și fetelor de toate vârstele din întreaga lume. Acum, după 5 ani de la ideea iniţială, lansăm, cu mare plăcere, un spectacol unic, complet, care transpune copiii în universul imaginaţiei fără limite și adulţii înapoi în copilărie”, spune Jill Wilfert, Vicepreședinte acordare Licenţe și divertisment pentru The LEGO Group. ,,Mai mult decât atât, după mai multe proiecte de construcţii uimitoare LEGO, Marea Aventură LEGO® arată încă o dată cât de ușor este să transformi ceva atât de obișnuit precum o cărămidă LEGO din plastic în ceva atât de extraordinar ca un film de lung metraj”, adaugă Wilfert.

Screen Shot 2014-01-31 at 12.08.58 AM
Filmul este 3D,și descrie povestea lui Emmet o minifigurină LEGO obișnuită, care respectă toate regulile, greșit identificat ca fiind Maestrul Constructor, persoana cea mai extraordinară și salvatorul lumii.
Despre film aflați mai multe din comunicatul oficial de presă și musai de văzut și trailerul oficial, postat de noi pe Cuca.UrbanKid.ro.
Mergem la film?