geanta jucarii
Unii copii au lădițe colorate, alții cutii mari și unii, ceva mai norocoși, au un dulap întreg! Toate acestea sunt folosite pentru a putea păstra toate jucăriile într-un singur loc.
Bine, asta doar seara și pe timpul nopții pentru că de dimineață începe o nouă zi, una în care jucăriile trebuie să fie așezate strategic prin toată casa pentru a-i putea îmbina spre joacă pe prichindei!
Cred că ați trecut și voi prin momente în care pur și simplu nu aveți chef să strângeți toate jucăriile, știind că veți fi nevoiți să vă aplecați și apoi să vă ridicați de nenumărate ori pentru a le putea așeza în ladă sau în cutia cu pricina! Dar prin momente în care nu vă dați seama cum de la începutul zilei toate jucăriile încăpeau în cutie, dar la finalul zilei parcă ea este mult prea neîncăpătoare?

Venim cu soluții, de fapt cu o singură soluție de care poate beneficia toată lumea, căci se face super simplu chiar de către voi!
O geantă precum cea din imagine se poate face acasă, aveți nevoie de o bucată de material (care nici măcar nu trebuie să fie perfect rotundă, pentru că nu se vor observa mici tăieturi aiurea) și un spațiu destul de lat încât să încapă un șnur ce poate fi tras după ce jucăriile sunt adunate pe fâșia de material! Gata cu dureri de spate de la aplecat – ridicat și gata și cu problema spațiului, pentru că mărimea genții va fi direct proporțională cu numărul jucăriilor pe care ai voștri le au în “dotare”!
Voi în ce păstrați jucăriile? Vi se pare o idee bună geanta?
Sursă foto: gizmodiva.com.