Nu plecăm noi românii costumați pe la ușile vecinilor să-i întrebăm dacă se lasă speriați sau ne dau ceva dulce, dar un costum și câteva decorațiuni interioare nu strică.
Astăzi venim cu idei pentru decorațiuni și idei pentru o compunere despre Halloween via Pui de compuneri, pentru cei mai măricei care au de făcut una pentru școală și sunt în pană de inspirație! 🙂

Dovlecei

Când eram mică finalul lui octombrie înseamna clar mulți dovlecei tăiați în toate felurile, triști sau veseli, înfricoșători sau blânzi, toți cu o lumânare în interior. Curtea bunicilor prindea viață dintr-o dată! Dacă stați la bloc puteți doar să sculptați dovleceii, fără să le adăugați lumânările înăuntru și apoi să-I lăsați pe balcon!

Prieteni necuvântători

Vreți să dați o mică petrecere de Halloween? Atunci e nevoie de cât mai multă lume, însă asta nu înseamnă că doar oamenii sunt invitați! Luați câteva dintre hăinuțele copiilor care au devenit mult prea mici sau mult prea vechi pentru a mai fi purtate și apoi faceți rost de câteva ziare vechi cu care să “umpleți” hăinuțele astfel încât oricine va crede, de la depărtare, că sunt cu adevărat mai mulți pitici în cameră!

Ușile și pereții, la control!

Dacă aveți pereții albi parcă nu e înfricoșător deloc să-I lăsați așa, dar cu puține bucăți de hârtie neagră sau portocalie puteți să decupați niște păianjeni sau alte gâze mai mult sau mai puțin simpatice!
Voi ce faceți de Halloween? Aveți deja planuri?
Sursă foto: Loren Javier/ Flickr.com.