Teoretic, atunci când vine vorba de vot nu se spune pe cine ai ales, dar atunci când ai ocazia să spui în gura mare (sau să scrii asta) pentru că asta înseamnă susținerea unei cauze foarte faine, atunci poate merge și o excepție. 😀
Nu știu dacă ați aflat încă, dar zilele acestea votarea pentru Gala Premiilor în Educație este la final. Trageți un ochi pe site-ul loc oficial și alegeți pe cine votați profesorul cel mai bun, elevul silitor, bibliotecarul anului și multe alte secțiuni, una mai interesantă decât alta. Trebuie doar să vă înscrieți pe site (durează maxim 3 minute) și apoi puteți vota câte un singur participant din fiecare categorie.
Noi ne oprim astăzi asupra secțiunii “ONG-ul anului în domeniul educației”, categorie unde vă și spunem cu cine am votat și de ce!
Organizația Națională Cercetașii României este acel ONG care a organizat RoJAM 2011, când cercetași din toate colțurile țării și din Europa s-au întâlnit în august la Săliște și au participat la o aventură plină de distracție.

La cele de mai sus se adaugă multe mai multe acțiuni realizate atât în România, cât și peste granițe, precum Festivalul Luminii.
V-ați prins cu cine am votat eu nu? Voi cu cine țineți la Gala Premiilor în Educație?
PS – Dacă nu ați votat până acum mai sunt doar câteva zile în care vă puteți susține favoriții!
Sursă foto: RoJAM 2011/ Facebook.com.