parenting-digital
Șiți voi momentele acelea în care vă uitați la ultimele pagini vizualizate de cei mici online și habar nu aveți cu ce se mănâncă respectivul website sau ce face rețeaua de socializare pe care a accesat-o cel mic?
Vorba reclamei “pentru toate aceste momente există”… o revistă fantastic de folositoare ce vine în ajutorul atât alor noștri, cât și în al nostru, fiind vorba despre rețelele de socializare și cum să ne conectăm un telefon mobil la internet ori care sunt setările de securitate pentru un cont de Facebook, ce este Facebook sau un sistem de operare al unui telefon mobil și care sunt pericolele de care ar putea să se lovească cineva ce abia acum începe să folosească un telefon mobil. În plus, revista conține și mărturii ale tinerilor sau celor mai puțin tineri despre online și rețelele sociale și sfaturi legate de metodele prin care putem să îi ținem pe cei mici departe de pericolele online.
Pe scurt – totul despre un telefon mobil conectat sau nu la internet este transpus pe înțelesul oricui. Unde mai pui că există și capitole despre “digital parenting”. Revista poate fi citită online, singura condiție fiind ca cei care o citesc să știe engleză. 🙂
Voi cum vă “înțelegeți” cu Facebook, Twitter și cu ai voștri?
Sursă foto: dagza/Flickr.com.