de unde vin copiii
Se spune că o imagine face cât o mie de cuvinte. Și cum cuvintele sunt ceva mai greu de spus atunci când în fața ta este un copil mic care face ochii mari și te întreabă nevinovat dacă a fost adus de barză și lăsat pe balcon (asta am crezut eu câțiva ani buni când eram mică 🙂 ), am zis că este mai bine să căutăm ceva ilustrat cât mai frumos prin care să le puteți explica și voi copiilor voștri de unde au venit, cum au venit, ce barză îi aduce…
Noi v-am mai povestit despre care și cum ar fi de preferat să fie răspunsul la întrebarea “De unde vin copiii, mami/tati?”, dar acum venim cu noutăți colorate.
Prima este o cărticică tare simpatică realizată de Andrew C. Andry și Steven Scehpp, care explică cum sunt făcuți bebeii și cum sunt făcuți și anumiți puiuți de animale.
cum se fac copiii
Preferata mea este însă altă cărticică și mai colorată decât cea de mai sus. Spun că este preferata mea pentru că totul este mai clar, deloc vulgar, și cât se poate de simplu de înțeles. Imaginile le aveți și voi în galeria de imagini de mai jos.
Până la urmă, de ce să ne fie rușine să vorbim cu cei mici despre un lucru cât se poate de normal, nu? Pe bune de există o altă modalitate de a face copii pe cale naturală! 😛
Voi cum le-ați povestit celor mici cum se fac copiii?
[nggallery id=104]