Sifteo
Acum să explic și voua: știți cu siguranță cum arată o consolă de jocuri. E destul de mare ca și dimensiuni, dar oferă distracție pentru întreaga familie, garantat! Dacă jocurile sunt pe măsură, o consolă poate deveni centrul atenției în fiecare seară pentru jocuri în familie.
Dacă v-aș spune că există console nu mai mari de 4,3 centimetri care cântăresc nu mai mult de 35 de grame, m-ați crede? Ca dovadă să vedeți că eu spun adevărul și numai adevărul vă povestesc despre Sifteo, console minuscule pentru jocuri mari. 🙂
Fix pe măsura copiilor, pachetul Sifteo vine cu trei cuburi/console și o aplicație ce e musai de instalat pe PC! Aplicația permite comunicarea dintre calculator și cuburi în timp ce familia se joacă.
Ce ne jucăm?
Păi, de exemplu Word Play care este un super joc de cuvinte! Cum există trei console avem trei litere din care trebuie să se formeze cât mai multe cuvinte.
Sau ne putem juca Chroma Shuffle, joc în care trebuie să aranjezi cuburile/console pentru a potrivi culori și a scoate toate bulinele de pe ecran.
pachet sifteo
Cât ne costă?
Un pachet ce conține 3 cuburi/console (fix ca cel din poza de mai sus) costă 99 dolari, din păcate comenzile pot fi plasate, pentru moment, doar din Statele Unite ale Americii, așa că dacă aveți prieteni acolo dați de veste pentru că este posibil să vrem și noi. 🙂
Când vor lansa Sifteo în România promitem să vă anunțăm! Nu-i așa că ați vrea și voi un set?
Vă las cu prezentarea video: