iPhone Craciun
Trei aplicații și toate trei de sezon! V-am spus că Sărbătoarea Crăciunului vine din iPhone. Dacă nu mă credeți, citiți mai jos. Dacă mă credeți, vedeți cât costă aplicațiile și cum se numesc ca să le descărcați și voi. Vorba aia, copiii se vor bucura de ele, dar voi, iPhone Moms și Dads, veți fi și mai fericiți.
Santa's Christmas Village 17-in-1

Ce este Crăciunul fără poze frumoase, melodii festive și muuultă distracție? Ca să nu mai spun de Moș Crăciun?
Aplicația “Santa’s Christmas Village” are nu mai puțin de 17 jocuri distractive care vor aduce spiritul Crăciunului și pe telefonul mobil. Cu 25 de melodii incluse, aplicația are jocuri care permit implicarea tuturor membrilor familiei, iar jocurile se schimbă odată ce te plimbi prin orașelul prezent în aplicație și selectezi diverși itemi.
Printre jocuri se numără Mahjong, Reversi, Checkers, Sudoku,Word Search, Solitaire sau Dots, cele mai multe oferind posibilitatea implicării a mai mulți jucători.
Grafica este încântătoare, iar cei care au iPad sau iPod touch trebuie să știe că aplicația va funcționa și pe device-urile lor.
“Santa’s Christmas Village” costă 0.99$.
Puzzle Me !!! Christmas Edition

Cui nu-i place să facă un puzzle, să-și cumpere unul, pentru că o să-și schimbe părerea 🙂 Puzzle pe iPhone, iPad sau iPod touch cu aplicașia “Puzzle Me” special realizată pentru Sărbătorile de Iarnă.
Odată ce un user termină de realizat un puzzle, aplicația îi oferă posibilitatea ori să restarteze jocul și să înceapă unul nou ori să revină la meniul principal și să urce pe Facebook “munca” sa, pentru a vedea toți prietenii.
Cât despre pret: ediția de Crăciun este gratis!
Crazy Coin Christmas

Un joc frumos, pe device-ul preferat! Cam asta aș putea spune despre aplicația “Crazy Coin Christmas”. Nu trebuie să faci altceva decât să colectezi monedele din preajma pomului de Crăciun colorat. Îl vei găsi și pe Moș Crăciun, dar vei da și de reni, cadouri, luminițe, oameni de zăpadă și multe, multe altele.
Aplicația costă 0.99$ și funcționează de minune și pe iPad ori iPod touch.
Care dintre aplicațiile de mai sus vă place mai mult?

N-ai iPhone? Cumpără acum de aici:
iPhone 4 – 16GB
iPhone 4 – 32GB

Sursă foto principală: png-5.findicons.com.