Dacă persoana pe care a făcut-o grasă cel mic este graviduță și peste câteva săptămâni o să nască, situația este ușor de rezolvat, deh, burtica e de vină! Dar dacă săraca fată are doar câteva kilograme în plus ce spui ca să ieși din situație? Îi poți explica piticului faptul că fiecare om are un organism diferit și apoi să schimb repede subiectul, dar nu înainte să-ți ceri scuze pentru remarca… nepotrivită!
Mămica mea i-a spus tăticului meu că ești foarte plictisitoare” poate că nu a sunat chiar așa, dar oricum dacă cel mic a tras cu urechea la o conversație în care nu vă lăudați prietenii sau colegii și a spus asta în gura mare de față cu ei, instinctul vă face să negați tot: “Cine, eu?! Doamne ferește! Ești cea mai amuzantă și haioasă persoană pe care o știu! N-as putea să trăiesc fără glumele tale” și apoi probabil vă vine să terminați cu “Vrei să devenim cei mai buni prieteni?” doar, doar, totul să fie dat uitării. 😀
Eh, nu e cazul să reacționați chiar așa! Minciunile mai mici nu au picioare scurte, spuneți doar că a înțeles greșit și râdeți, râdeți cât mai mult (cum nu e vorba de nimic adevărat, vi se pare și vouă hilar).
Ai mei părinți au fost tare norocoși: am fost tare tăcută când eram de-o șchioapă! 🙂
Voi ați trecut prin astfel de situații? Care a fost “cea mai cea”?
Citiți mai multe pe sheknows.com.
Sursă foto: phil wood photo/ Flickr.com.