Cui îi plac broscuțele și jocurile de memorie, mâinile sus de pe mouse, nu schimbați site-ul! 🙂 Nu vă speriați, nu vă anunțăm despre lansarea unui nou medicament pentru memorie cu un nume ciudat care ne aduce aminte despre broscuțe. Dacă e luni, atunci e zi de anunțat aplicații nostime pentru iPhone și noi ne ținem de treabă, așadar anunțăm (cu sunet de taste pe fundal) aplicația FlipFrog!
Știți voi jocurile acelea prin care trebuie să ținem minte ce s-a întâmplat înainte pentru a lua punctaj maxim? Cam așa este și cu aplicația aceasta: picii, pentru că este un joc pentru ei, trebuie să țină minte ce desen au văzut înainte și apoi să caute cât de repede pot celălalt cartonaș întors cu același desen.
Ca să înțelegeți mai bine despre ce este vorba, mai bine vă las cu un videoclip:

FlipFrog are nu mai mult nu mai puțin de 12 seturi de joculețe, de la mai ușor (cu doar 4 cartonașe) până la cel mai greu nivel (cu 24 de desene).

În plus, aplicația poate fi utilizată fie pentru preșcolari, adică pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 și 5 ani, fie pentru pici de până în 2 ani. Care sunt diferențele de joc? Eh, nu vă spun chiar tot! Aplicația este gratuită, așadar chiar nu aveți niciun motiv pentru care să nu o descărcați!
FlipFrog e compatibilă cu iPhone, iPod touch și iPad, dacă avei instalat iOS 4.0 sau o variantă mai nouă a sistemului de operare.
PS – FlipFrog este făcută de niște părinți care au vrut o aplicație nostimă pentru picii lor fani iPhone!
Vi se pare o aplicație doar pentru copii sau și pentru adulții care caută un joc ușor și colorat? 🙂

N-ai iPhone? Cumpără acum de aici: 
iPhone 4 – 16GB –
iPhone 4 – 32GB –

Sursă foto principală: M. Sanders/ Flickr.com.