Dacă v-a plăcut seria Piraţilor din Caraibe cu siguranţă şi animaţia Aventurile lui Tintin – Secretul Licornului o să vă ţină în priză, pentru că şi aici aventurile cu piraţii şi căpitani de corăbii sunt în mediul lor.

Despre ce e vorba în Aventurile lui Tintin – Secretul Licornului

Tintin este un tânăr jurnalist mereu în căutarea reportajelor interesante care, în urma achiziţionării unei machete de vapor, ajunge să fie urmărit de un detectiv care îl avertizează că va intra într-un mare pericol şi de Sakharine, un individ cu chip viclean, care doreşte macheta, cu orice preţ. Tintin îşi dă seama că macheta de vapor ascunde ceva şi nu trece mult timp până acţiunea să capete proporţii de amploare, iar Tintin să ajungă din oraşul lui pe o corabie pe o mare învolburată, apoi într-un deşert arid, iar apoi într-un oraş din Africa. Alături de el, îi este alături şi simpaticul lui câine Snowy, un cuplu caraghios de detectivi, Thompson şi Thompson, dar şi năvalnicul căpitan Haddock.

Personajele din Aventurile lui Tintin

Tintin are acea curiozitate jurnalistică care pare să nu aibă limite, iar Fox Terrier-ul Snowy a împrumutat de la stăpân aceeaşi dorinţă. Thompson şi Thompson este cuplul nostim de care m-am amuzat, mai ales datorită imensei lor naivităţi. Căpitanul Haddock are o problemă de băutură şi se aprinde repede, dar accentul de scoţian îl face şi pe el amuzant.
Aventurile lui Tintin este o animaţie realizata cu tot felul de tehnici moderne de filmare, veţi vedea şi voi cât de bine sunt redate personajele, mai ales că par incredibil de reale.
În cele 107 minute 3D, regizate de Steven Spielberg, veţi avea parte de o poveste cu detectivi, capitani de vase, foarte multă aventură şi suspans, toate învăluite în mister. Animaţia mi se pare potrivită pentru copiii de peste 7 ani, pentru că povestea este uşor încâlcită pe alocuri şi sunt foarte multe secvenţe de urmăriri, destul de obositoare.

Unde putem vedea Aventurile lui TinTin

Hollywood Multiplex, Movieplex Plaza, CinemaCity Cotroceni, CinemaCity Sun Plaza, Light Cinema,Grand Cinema Digiplex. Cinema Pro, Cinema Patria, Cityplex.
Sursă foto: imdb.com.