planteaza copaci
CopaculMeu.ro vrea să strângă toți iubitorii de verde pe 22 octombrie, începând cu ora 10:45, la Parcul Izvor, pentru a participa la campania “Parcul Izvor prinde rădăcini”. Ce presupune mai exact evenimentul, că doar nu e vorba efectiv de verificat rădăcinile parcului? 😀 Păi suntem invitați să plantăm copaci, dar până atunci putem dona (oricât) pentru a susține cum putem campania. Asta pentru că fondurile pentru copacii care vor fi plantați sâmbătă vin doar din contribuțiile bucureștenilor care vor să se bucure de umbra și de frumusețea unui copac înverzit. Mai precis, fără ajutorul bucureștenilor nu ar fi existat nici cine să-i planteze și nici copacii în sine!
Pentru că vorba “după muncă și răsplată” este mereu adevărată și cum un copac crește destul de greu, deci răsplata ar dura ceva ani buni, organizatorii pun la dispoziție la finalul zilei prăjituri, limonadă și muzică bună, toate pentru a răsplăti cei mai ecologiști bucureșteni! 🙂
Era să uit să vă spun: pentru fiecare donație de minin 10 lei veți primi gratuit un hibiscus de 1.3m, așa că e ca și cum ați face o dublă investiție: vei ajuta Parcul Izvor să fie plin de copaci și veți primi și o plantă pentru acasă!
Mai multe detalii atât despre eveniment, cât și legate de modaliățile prin care puteți sprijini campania veți găsi pe site-ul CopaculMeu.ro.
PS – Să nu uitați: pe 22 octombrie se organizează și evenimentul I’Velo Bike Day.
Sură foto: Silly Eagle Books/ Flickr.com.