despre alte mame
De la începutul lunii noiembrie (mai precis din 5 noiembrie) rulează un film interesant la cinema, așa că am dat fuguța să văd cum e și să vă spun și vouă după.
Așa cum v-ați dat seama și din titlu cred este vorba de “Despre alte mame”, altele adică cinci, pentru că atâtea sunt în total sau cel puțin atâtea feluri de mame au văzut Mihai Ionescu și Tiberiu Iordan, regizorii filmului.
Cinci bărbați pasionați de film se întâlnesc în Gara de Nord din București pentru a realiza un documentar. Ce face toată lumea în gară? Așteaptă… un tren, o persoană, o schimbare, un eveniment. Filmul redă cu lux de detalii întâmplările mai mult sau mai puțin hazlii ce au loc în gară. Unul dintre bărbați se ceartă cu un altul, celălalt își întâlnește o fostă iubire din tinerețe. Din vorbă în vorbă, se ajunge la discuția despre mame, iar cei cinci protagoniști povestesc despre mamele lor, mame puternice, iertătoare, care fac lucruri neînțelese de nimeni….
despre alte mame
Gata, nu vă mai spun nimic, doar nu o să vă povestesc tot ce este mai interesant nu? Vă mai spun doar că dacă vă plac filmele cu muuuultă acțiune, “Despre alte mame” nu cred că o să fie pe placul vostru, însă merită să-l vedeți măcar pentru premiile pe care le-a tot luat în ultima vreme și pentru că este un film din seria made in România, iubite de străini.  În plus in film apare și deja celebrele glume cu traduceri “ce puii mei” = “what my chickens” și “ce pana mea” = „what my feather”.
Mi-a plăcut replica de la începutul filmului „Mamele au o vârstă unică, nu există mame tinere, mame bătrâne, mame frumoase sau urâte: există doar mame
Va las cu trailerul oficial:

Sursă foto – Cinemarx.ro