Nu știu dacă ați auzit despre Black Friday: este vorba despre o zi cu reduceri incredibile, iar ideea a fost, până astăzi, valabilă doar pentru magazinele din afara României. Totul a început din Statele Unite ale Americii, acolo marcând începutul sezonului cumpărăturilor pentru Sărbătorile de Iarnă. Anul acesta însă, marile magazine online IT&C au anunțat că ne vom alinia și noi modei și că vom avea parte de promoții cum nu am mai văzut până acum.
Părinți, nu uitați că mai sunt câteva zile până când vine Moș Nicolae și peste câteva săptămâni Moș Crăciun ne va lăsa daruri sub brad, așadar trebuie să fiți pregătiți. 🙂

  • La eMAG.ro startul reducerilor de până la 60% s-a dat la 5:00 dimineața. Frigidere cu până în 500 lei, mașini de spălat cu 699 lei sau camere foto cu puțin peste 100 lei, toate sunt la ofertă, gata să fie cumpărate cât de repede.
  • evoMAG.ro nu se lasă mai prejos și taie din prețuri cu până la 50 de procente. Comenzile se pot face începând cu ora 8:00.

PS: Link-urile de mai sus sunt unele “speciale”, în sensul că dacă veți cumpăra ceva prin ele o mică parte din suma pe care voi o plătiți pentru produs ajunge la UrbanKid.ro, comision care ne va ajuta să aducem în continuare articole simpatice despre cum puteți să vă petreceși timpul cu cei mici.
Sursă foto: deryckh/ Flickr.com.