Acces la profilul de Facebook
Cred că toți părinții sunt de acord cu mine când spun că e musai ca cei mici care au un profil de Facebook să fie prieteni cu părinții și să aibă toate informațiile vizibile pentru ei, astfel încât cei mari să știe exact ce, cum și de ce postează ceva. Asta așa… pentru a avea o mai mare siguranță cum că nu se va întâmpla nimic periculos în online. 😀
Ei bine, dacă despre asta ne-am pus de acord, în ceea ce-i privește pe părinți lucrurile se schimbă radical. Cum de ce? Păi poate gluma postată ieri nu era tocmai una bună și pentru copii, iar melodia de săptămâna trecută parcă nu e una pe care să danseze seara cei mici.
Discuția de mai sus a venit ca urmare a unui studiu ale cărui rezultate spun că 46% dintre mămici nu le permit copiilor să aibă acces la toate informațiile postate de ele pe pagina de Facebook. Asta nu înseamnă că ele nu sunt prietene cu cei mici, ba chiar 90% dintre cei care au participat la studiu spun că sunt prieteni cu ai lor copii, în timp ce 77% dintre părinți au recunoscut că au în listă și prieteni ai micuților.
Pentru a citi mai multe concluzii ale studiului vă lăsăm cu mashable.com.
Până la urmă voi sunteți prieteni cu cei mici pe Facebook? Ați umblat prin setările de securitate pentru a nu le permite accesul către toate informațiile postate de voi?
Sursă foto: iwannt/ Flickr.com.