aplicatii ios pentru copii
Dacă până acum eram în dubii privind achiziția unui iPad, după ce am văzut cum funcționează aplicația PlayTime Theater m-am decis: trebuie să intru în posesia unuia cât mai curând! Nu, nu spun că o simplă aplicație m-a făcut să-mi doresc un gadget, spun că dacă există o aplicație precum cea de care vă povestesc astăzi, înseamnă că mai sunt și altele zeci care să fie cel puțin la fel de interesante, iar asta m-a făcut să mă decid cu privire la cât de fun și educativ poate să fie un iPad! 🙂
Așa cum spune și numele, PlayTime Theater este o aplicație care ne permite să ne facem singuri piesele de teatru. Ni se dă un decor și câteva personaje ce pot fi schimbate după bunul plac și începe distracția. iPad-ul înregistrează tot ce vorbim, personajele se mișcă odată ce sunt atinse, totul este perfect customizabil, putem realiza interacțiuni între personaje, avem cum să schimbăm muzica de pe fundal sau să ne jucăm la efectele sonore și, poate cel mai important, la final putem salva propria piesă de teatru pentru a ne bucura de ea și mai încolo.
Gândiți-vă la aplicație ca la un fel de vizită într-o sală de teatru atunci când nu se joacă piese sau când e prea urât afară pentru a ieși cu cei mici până la cel mai apropiat teatru pentru copii.
Urmăriți mai jos cum funcționează exact:

Aplicația costă 2.99$ și, din păcate, așa cum vă spuneam mai sus, funcționează doar pe iPad.