In lumea in care sunt atat de multe produse pentru copii si bebelusi, pare greu de deosebit ce este mai important cu adevarat si ce este doar o influenta a industriei de profil. Mai ales in perioada de inceput in lumea bebeluseniei va orientati spre ce este esential. Restul pot fi necesare pe parcurs. 

Iata un top al necesitatilor pentru mama si new born, inca din prima luna de viata a celui  mic:

Pompa de san – alaptarea la san este o recomandare absoluta, insa nu de fiecare data este si o reusita. Bebelusul are aceasta nevoie, dar este posibil sa nu reuseasca sa se alimenteze singur. Fie ca vorbim despre lactatie intarziata sau de o problema legata de fren si alaptatul nu este posibil in mod natural si simplu, atunci pompa de san este ajutatoare. 

In variantele actuale, astfel de produse sunt cu functii complexe. La Kidscare.ro veti gasi pompe electrice. Acestea se ataseaza pe san si fac ca mama sa depuna minim de efort. Sunt reglabile privind intensitatea de stoarcere, functioneaza silentios si pot fi cele care fac diferenta intre posibilitatea de a alapta si pasul regretabil de a introduce laptele praf in schimb. Permite de asemenea mamei sa extraga laptele, fara sa mai depinda de puterea bebelusului sau de programul sau de nutritie. Nu doar ca stimuleaza lactatia, insa permite si stocarea laptelui. 

Scaun auto – mai ales daca detineti un autoturism si stiti ca inevitabil cel mic va fi transportat cu autovehicul, automat un scaun auto va fi necesar. Face parte din masurile de protectie. In plus, legea in vigoare prevede modul corect in care poate fi transportat cel mic, adica obligatoriu intr-un scaun auto omologat special pentru categoria de varsta. 

In gama celor de la KidsCare regasim si astfel de produse. De aici pot fi alese cele de tip rear facing, cu sau fara sistem de prindere de tip isofix, pentru toate categoriile de varsta, de la 0 la 36 kg. 

Carucior – bratele parintilor obosesc. Oricat ar fi locul acesta de calduros si benefic pentru un bebelus este practic imposibil ca cel mic sa fie tinut mereu in brate. In caruciorul potrivit se va odihni, nestingherit, chiar si cand va fi la plimbare. Aici este locul sau, unde isi creeaza confortul necesar. Alegeti un carucior care atenueaza din socuri si vibratii cand ruleaza pe drumuri, unul demontabil pentru a miza pe stil practic la transport si depozitare. Iar la KidsCare veti gasi si oferte pentru astfel de produse. 

Sterilizator – chiar daca cel mic va fi alaptat, la etapa de diversificare vor fi utilizate tacamuri diverse si din motive de siguranta acestea vor fi din plastic moale. Sterilizarea asigura o curatare profunda, eficienta, la aburi. Pot fi sterilizate si suzetele, accesoriile utilizate precum jucariile de dentitie, dar in principal tetinele si biberoanele. 

Accesorii – din momentul in care in viata voastra apare acest pui de om el dicteaza cum vor fi unele lucruri facute. Mama descopera cata indemanare are lucrand doar cu o mana. Asadar din ratiuni practice veti aprecia unele accesorii. Sunt nelipsite si demne de amintit aici paturicile si protectiile impermeabile, acele huse ideale pentru momentele in care schimbati scutece. Astfel de produse ce intregesc lista cu must-have le regasiti de asemenea la kidscare.ro. 

Pregatiti de aventura?! 

Contact:
0729 25.04.52
contact@kidscare.ro